torstai 7. elokuuta 2008

Nimi neulojille

Lisäsin äänestyslaitoksen jotta saadaan porukalle nimi. Laitoin ehdotuksia saman määrän kuin viimeksikin oli ettei äänet hajaannu ihan miljoonaan suuntaa. Ehdotukset valitsin sillä meiningillä, että laiton nuo kaksi mitä oli jo kannatettu - AinaOikeat ja Puikottaret - ja arvoin loppunimistä kaksi lisää. Arvelin että menee reiluiten näin mutta jos joku kokee että haluaa sinne muita vaihtoehtoja niin sekin onnistuu. En vaan jaksanu enää rustata sähköpostia tulemaan ja odottaa vastauksia kun kerrankin saan jotain aikaan nopeesti ;).

Ei kun vaan, äänestämään. Ja niin, jos jollain nyt tulee joku Maailman Hienoin Paras Mahtavin ja Upein nimi mieleen niin kommenttia vaan siitäkin. Äänestyksen laitoin jatkumaan 18.8. asti kun muistelin että oli puhetta että sen jälkeen mahdollisesti nähtäis.

Toivottavasti mäkin pääsen mukaan ens kerralla, alkaa jo nyppimäänmurrr.

Äänestysintoa jokaiselle blogiin eksyvälle!


-Sini-

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

myöhäinen sytytys kun on. Mutta välähti tällainen nimi kuin luovat. Vois käsittää monella tapaa ja ei välttämättä liity pelkästään neulomiseen.

Vaikee valita noista ehdotuksista. Kaikki kävisi.

Joku ehdotti että eteen nimi ja selkään aina oikeessa. Ihana idea.

Pami kirjoitti...

Minulle siis käy mikä nimi vain, ja itsekin mietin tuota luovat nimeä, mutta mulle tuli heti mieleen uskonnollinen yhteys enkä itse niin siitä piittaa...

Samoin kuin nurjat -nimeä mietin, mutta se on liian negatiivinen, ainaoikeat on paljon positiivisempi.

Juu, ihme mielleyhtymiä... :-)

Sini kirjoitti...

nyt vasta huomasin kommentit ja uuden ehdotuksen. pah. mutta jos pidetään nuo mitkä tuossa on? näyttäis kohtalaisen yksimieliseltä tuo äänestys tähän mennessä. soppiiko?