tiistai 19. elokuuta 2008

Ylimääräinen tapaaminen

Kiitos jälleen kaikille! Että olikin taas mukavaa. Paikalla olikin vähän enemmän porukkaa kuin viimeksi ja sellaisiakin jotka eivät paikalle päässeet muistettiin :) Ensinnäkin kiitos Outi ja Pami vauvan jutuista, harmi ettette päässeet mukaan kuulemaan sitä ihastelujen määrää. Olitte molemmat antaneet kivan panoksen tuohon keräykseen. Tässä siis kaikkien Savonlinnalaisten tekeleet. Jaanalta on vielä tulossa oma panos.

Kiitos myös Oili ja Niina; jotka puolestaan olivat mukana tapaamisessa. Niinalla oli työ alla vielä uusi vauvanpeitto: Tässä sitten jo puhuin sellaisesta asiasta että uutta keräystä jälleen aloitan. Tällä kertaa keräys aikaa on siis marraskuun loppupuolelle ja kohteena samat synnytys- ja lastenosasto. Eli kaikki ketkä tahtovat voivat osallistua, minä voin hoitaa taas toimittamisen. Ja vielä jos joku tahtoo ja aikaa on niin myös "villa"takit ja housut on toivottavia. Itsekkin jos ehtis semmosen tehhä tai jos löytäs edullisesti vaikka jostain voisin investoida. Mutta toki yhtä tärkeitä on sukat, tumput, peitot ja myssyt.

Oili puolestaan neuloi villasukkia.

Tällä menolla ei kauaa mene kun ne ovat jo tarpeelliset ja nää on vielä niin kauniin väriset. Taisinpa illan aikana nähhä toisetkin työn alla....

Kirsillä (kuvaus mestarilla) oli työn alla vauvan mekko. Tosin tään tekeminen tyssäs alku metreille, syystä siistä että: Niin minkäs niille työtapaturmille voi. Nyt on sit pakko tehhä puikkotilaus vaikka kuinka nettikaupat oiskin pannassa ja pakkohan Kirsin on se uus konekkin testata et saako sillä samallalailla tehtyy nuo tilaukset ku entisellä.

Seijalla oli käsi neulomakiellossa mut eipäs se haitannu virkkuukoukun heilutteluu. Ja kyllä lääkärinkin pitäs muistaa että naiset ei tee mitään päätelmiä ite jos neulominen kielletään eikä sanota mitään virkkaamisesta niin sehän on silloin sallittua.
Ja kivasti se Seijan patalappukin eteni. Pitäs itekkii oikeesti tehhä patalappuja. Tuli jopa mieleen kun huovuttamisesta oli puhe niin tulispa silleen hyvät laput. Ja Kirsiltä kuulemma kotoo lähtee patalaput naapuriin kun fiksu poika on keksinyt että kylään pitää viijä tuliaisia :D

Jaahas sitten jäljellä enää allekirjoittanut. Miula oli joululahjoista ensimmäinen tekeillä:

Huivihan siitä tulee ja malli on erittäin yksinkertainen ja täysin omasta päästä kun en oo vieläkään rohjennu ottaa yhtään ohjetta kesytykseen.

Mukana oli myös Pikkuinen neuloja joka kyllä väritteli poneja ja komensi meitä olemaan hiljaa. Siis viisi naista kuinka kukaan voi olla hiljaa???? No Jonna kyllä aatteli et jos virkavaltaa pyytäs paikallle niin porukka hiljenis ja miettittiin sitäkin että joukossa ois yks sinkku jolle virkapukuisten (hyvännäköisten) kyyti vois kelvata ;)


Puhetta siis piisas monesta aiheesta ja mukavaa oli kaikille. Tuli taas miettittyä ekologisia asioita, koululaisten liikkumista, kodinkonekauppoja sekä paljon paljon muuta.
Marjon kiertoon laittama kirja, kiertää nyt meidän neulojien keskuudessa. Ei ollenkaan huonoasia. Kirsi oli taas muistanut meitä lehdellä. KIITOS KIITOS KIITOS, näillä eväillä jaksaa taas uuteen kertaan. Vieläkin hymyilyttää.... Marjo nää on siule:
Saat nauttia näin ruudun välityksellä. Myö nautittiin oikeesti :P

Viimeiseksi Kirsille kiitos anna hyvän kiertää lahjasta, joka näytti tältä:
- Katja -
PS. Kirsin kanssa kumpikin esiteltiin salaisuuksia ja kyllä se vähän helpotti :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olispa ollut kiva olla mukana, mutta tämmöstähän tämä välillä on... Olihan noita neuleita iso nippu!

Blogini on nyt hetken kiinni. Avaan sen mahdollisesti jo tänä iltana. Älkää säikähtäkö! :-)

Kirsi kirjoitti...

Kiitos kaikille! Kivaa oli. Uusia puikkoja on jo tilattu, muttei samanlaisia. Minä en taida bambupyöröjä enää uskaltaa käyttää. Täytyy olla vähän vahvempaa tekoa.

Outi kirjoitti...

Mahtava kasa lahjoitettavaa! Hyvä me! Ja lupaan tehdä lisää tuohon seuraavaan satsiin.

Anonyymi kirjoitti...

pitäisköhän miunkin yrittää tehdä jotain keräykseen, juu pitää. tai siis lupaan yrittää.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten paljon keräykseen meneviä. Kunpa miekin saisin aikaseks tehtyä seuraavaan keräykseen!

Herkullisen näköistä evästä teillä on ollut! Lurps.