keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Prinsessoita ja pikkujouluja..

Mä niin tiedän että lupasin tän tarinan jo viimeistään eilen, eli keskiviikkona. Mutta kerrankin on hyvä syy - mulla oli niin järkyttävä migreeni että ei ollu puhettakaan et oisin voinu tuijottaa näyttöä. Tää herättää kysymyksen siitä, että MIKSI mä en ottanu niitä sauvoja ja lähteny lenkille siinä vaiheessa kun tajusin että niskat on äärettömässä jumitilassa? Ei ois tarvinnu totakaan päivää tuhlata päänsärkyillessä.No mutta! Tiistaina ei ollu pääkipua, ei yhtään. Ei ennen tapaamista eikä varsinkaan sen jälkeen. Mä en tiedä mikä siihen vaikutti eniten. Se voi olla hyvä seura, vaahtokarkit:

tai se, että sain viettää aika ihkaoikean prinsessan kanssa:

No okei, se voi olla että shampanjakin vaikutti asiaan ;). Mutta niin, meillä oli ihan huippukivaa, ja hauskinta tässä tapaamisessa oli se, että meillä oli kivaa jo ennen sitä! Marjon tulevalle pienokaiselle ollaan tässä jo kuukauden verran kehitelty jokainen jotakin, ja sähköpostit on lennelleet ympäri Savonlinnaa hurjaa tahtia. Marjo ei yhtään osannu aavistaa mitään, ja se oli kuitenkin vielä kaikista kaikista hauskinta. Mun mielestä ihmisten yllättäminen on ihan parasta. Tämmösiä masuasukki sai:
Kietaisupaita ja pikkupökät.Kestovaippoja, erilaisia, ja imuja ja mitä ikinä niihin laitetaankaan (minen tajuu niistä juuri mitään).


Pikkuiset tossut ja myssyn.Kauratyynyt lämmittämään. Toisessa oli M niinkuin Marjo.


Vauvahässäkkä. Se helisi ihan pikkasen, mutta ei paljoa.


Ja siinä vielä yhteispotretti. Sitte me syötiin karkkia ja ihania kakkuja (miks mä en oo ottanu niistä kuvaa?), juotiin teetä (ja sitä shampanjaa), juoruttiin ja naurettiin ja vähän me neulottiinkin.


Tässä on musta pötkylä. Oikeestihan toi on Tiinan sukka, joka oli kaunis ja ei etes musta, vaan viininpunainen. Kuvaaja ei vaan kauheesti onnistunu.Kirsi tikutti Linneaa, koska siihen ei tarvita aivoja vaan pelkkää selkärankaa. Niin, tai siis Kirsi pärjää sillä selkärangalla =D, muilla se ei ehkä ihan heti onnistuis.


Marjo oli vauvan pöksyjen kimpussa, ja ohjeen monimutkaisuudetkin selvis tapaamisen ohessa


Maarit teurasti sukkansa..? Tää kuvaaja oli taas vähän vauhdissa. Näistä ois voinu kanssa ottaa vähän edustavamman kuvan mut aina ei voi onnistuu, juuri koskaan. No, nää oli siis ihan Maaritille itselleen ja tais olla vanhat kunnon perussukat.


Katja ja vaaleenpunaset langat taas ;). Nää on tumput. Tai tulee olemaan.Nää on mun sukat. Tai nää menee äitille joululahjaks.


Joulusta tuli mieleen ne pikkujoulut. Me vähän puhuttiin että jooooo, mennään ravintolaan. Ensin syömään ja sitte vaikka oluelle, siiderille, viinille..mitä ikinä. Laitan tohon äänestyksen, että mihin mentäis syömään niin mennään taas demokratiameiningillä. Varmaan me halutaan mennä viikonloppuna?


Me saatiin tänään työvuorolistat, ja mulle sopis seuraavat päivät: pe 21.11., la 29.11., ja siinä ne sitte olikin. Viikonloppuvapaita kun ei ihan hirveenä oo näin 3-vuorotöiden maailmassa. Sopiiko noista päivästä jompikumpi..? Ois niin kiva päästä mukaan =).


Ja onko sama meininki kuin vuosi sitten, että jokainen tuo lahjan? Sovitaan vaan joku summa mikä on se maksimieuromäärä mitä siihen saa laittaa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sini jälleen kirjoituksesta. Mie kurkkaan kalenteriin ja laitellaan mailii mikä pv sopii.

Katja

Kirsi kirjoitti...

luulisin että miulle sopii se 29. Ja kiitos sini jutusta. Seuraavana päivänä oli vatsalihakset kipeinä nauramisesta. Parasta oli tuo yllätyksen onnistuminen.

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin onnistuitte yllättämisessä. Vielä kerran hirmuisen iso ja jättimäinen kiitos teille kaikille!

Miulle käy molemmat ehdotetut päivät.

Niinu kirjoitti...

Harmillista että en päässyt mukaan tapaamiseen, mutta kipeä olo veti petiin lepäämään. Noista pikkujouluista niin minulle ja Oilille kävisi parhaiten 21.11. kun 29.11. on meidän pikkumiehen ristiäiset.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle passaa molemmat viikonloput :)

Pami kirjoitti...

Periaatteessa minäkin voisin tulla pikkujouluihin, mutta kun mietin, että oliskohan jossain hotellissa vielä tilaa, niin voisin vaikka jäädä yöksi. Kun olis tosi kiva päästä hurvittelemaan pitkästä aikaa... :-)

Niin ja minnuu harmittaa, etten päässyt mukaan tapaamiseen, mutta hampaanpoisto (ma) voi olla yllättävän rassaavaa. Tänään on lauantai ja vielä koskee!!

Maarit kirjoitti...

Se 21.11. ois ehkä parempi miule, tosin ei 29. päiväkään ihan mahdoton ole. Kumpikin päivä on kyllä sellainen, että jostain reissusta oon kotiutumassa, joten ihan hirmu aikaisin ei ehdi aloittelemaan...