keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Eilisestä tapaamisesta terve!

Kiitos taas kaikille. Kyllä kannatti tulla tapaamiseen kun migreenikin otti ja lähti. Meitä oli mukana taas kiva määrä. Uusiakin ihmisiä saapui paikalle :)

Nimittäin tossullinenhan se äidin mukana tuli tapaamiseen. On se kiva sit äidin kertoa kuinka mijän poika on käynyt neuletapaamisessa jo kaksi kuukautisesta saakka. Mukavuutta tässä asiassa lisää sit se kun kertoo sen murrosikäisen pojan kavereille :)

No Marjokin sai neuletta eteenpäin ainakin parin rivin verran. Huomatkaa kuvassa kerroslaskuri. Tosin Marjolla meni aikaa kun hän koetti selvitä 5 metrisen liinan kaappauksesta. Eli siis kantoliinan saloihin tutustuttiin, samalla kertaa.
Maarit taas oli aivan lomafiiliksissä. Ihan kerta kaikkiaan. Hyvä kun tuolilla malttoi olla. Maltahan Maarit vielä pari päivää siellä töissä. Maaritilla tais puikoilla olla joku huivi. Tajusinpa että enhän mie muistanu kysyy et mitä kukakin neuloo. Meillä jäi siis perinteinen kierros tekemättä.
Niina taas oli rauhallinen kuin mikä. Ehkä asiaan vaikutti kun hän oli jo vapaita viettänyt shoppaillessa. Mutta Niinalla ei ihan ollu tuo reissu onnistunut kun kaikki langat ja puikot oli jääny ostamatta ;) Niinakin teki huivia ja jos oikein muistan ni siskoo meinas lahjoo sillä.

Kirsi se koetti selvittää välejä "pienen" huivin kanssa. Hyvinhän se sujuikin ainostaan se haittasi hommaa että Kirsiä poltteli postissa odottava paketti. Sitähän Kirsi sit kirmaili hakemaan ennen kotiin lähtöä.
Pamikin oli pitkästä aikaa mukana tapaamisessa. Se olikin oikein mukava juttu. Aina kun nuo aikataulut ei vaan satu kohilleen. Pamin huivin väri on miusta ainakii tosi kiva :) Pamikin oli vissii vielä vähän väsynyt messureissusta. Sitten Anittakin oli päässyt paikalle. Ja uutta sukkaa pukkasi puikoille. Sylissä on siis mysteerisukat joita Oili Anittalle neuvoi pari tapaamista sitten ja nythän se Anittan mysteerisukka pari olikin valmis. Kaunis malli kerta kaikkiaan.
Sitten viimeiseksi jää minä itse. Miula oli siis tunnetusti useempia juttuja mukana, jotka ei sit ollenkaan edenny kun mie sylittelin tossullista. Jonnakin oli mukana tapaamisessa ja hällä meni aika Niinan kiusaamiseen Maaritin luvalla ja tossullistakin tuli katseltua.

Kiitos vielä kerran. Seuraava tapaaminenhan on sitten samassa paikkaa ainakin luultavasti ja päivä on 5.5 klo 17 alkaen. Tervetuloa.

-Katja-

ps. huomatkaa kirjoitukseen valittu tekstin väri ;)

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiitos kaikille eilisestä. Tosi kivaa oli ja pakettikin oli ihana. Piti avata bussissa kotimatkalla jo. Eihän sitä voinut kotiin asti säästää.

routa kirjoitti...

voi, voi. mää olin kuuteen töissä, enkä enää jaksanut muuta kuin lähteä kotia numeroiden vain vilistessä silmissä. Ja niin kovasti olin ajatellut että kerrankin miekin pääsisin. no jostainhan se lankarahakin pitää saada, täytyy lohduttaa itseään.
mutta ehkä vielä joskus, täytyy elätellä toivoa.

Sini kirjoitti...

Vitsi tossullinenki! Pöh. Mä olin taas vähän päivissä sekasin ja olin keskiviikkona tulossa tapaamiseen. Onneks mulle selvitettiin ennen lähtöö että tiistai meni jo. Hmpf.

Pami kirjoitti...

Oli tosi mukava olla pitkästä aikaa mukana, ja tossullinen oli ihana nähdä ja kuulla se nimikin! :-) Sitä meinaan heti ekaks kyselin. Ja se kantoliina, vau! Meillä lapset käytti jo kestovaippoja, mutta kantoliinoista ei silloin tiedetty mitään. No, eipä meillä vauva-aikaan paljoa missään käytykään...

Juu, meikä on vaan nykyisin väsynyt noin 85 % valveilla olo ajastaan, joten tää nyt on vaan tätä :-). Toivottavasti ensi kerrallakin pääsen mukaan ja kunnon työn kanssa. Nuo salomoninsolmut oli vähän hätävaratyö, kun tällä hetkellä ei ole mitään kunnollista tehtävää! :-)

Lähtiessä mietittiin,että tälle sivulle laitettais tapaamisajat- ja paikka näytille. Se olis hyvä idea, kun minultakin sitä kysellään aika usein!

Niinu kirjoitti...

Oli kyllä mukava nähdä taas kaikkia ja etenkin tossullinen :) Minuun iski flunssa ja kuume, tietenkin kun alkoi pääsiäisloma :( No tulee ainakin levättyä.