keskiviikko 6. toukokuuta 2009

5.5 neuletapaaminen

Kiitos kaikille eilisestä. Katjalle ja Jonnalle terkkuja täältä. Toivottavasti esitykset meni hyvin ja esiintyjää ei kamalasti jännittänyt.

Minäkin olen jo ollut muutaman tunnin kotona. Käytiin eskariin tutustumassa.

Meillä oli eilen mukana myös nuori "neuloja" mukana. Katja, nyt ei sitten tarvinnut niin kovaa meteliä pitää. Kun koko aikaa ei joku "vanuttanut".


Marjon käsitöistä en kerennyt ottaa kuvaa. Marjo taisi aloitella jotakin ruskeasta pätkävärjätystä. Enpä enää muista mitä. Marjo itse varmaan kerrot mitä siitä tulee.

Niina aloitteli isompaa huivia. Aloitusreunus tulossa. Tästä sitten kehkeytykin keskustelu kun lapset oppii virkkaamaan ja tätä "hiiren häntää" tehdään metritolkulla.

Oililla taisi olla lapset puikoilla. Aikas ihanan näköstä tulossa. Onneksi joku meistä on näin tuottelias. Huom. Alakuva.


Maarit oli tekemässä kai huivia. Korjaa jos olen väärässä.Langan nimenkin kysyin, mutta arvaa muistanko sitä enää.

Minä sorruin itse tähän lehteen eilen. Oli muuten kaikkea ihanaa pientä täynnä.


Mie tikuttelin mysteerihuivia ja siitä viidettä vihjettä. Sekä huivivaihtohuivia, mutta siitä ei vielä tule kuvaa. Pami: Toivottavasti pellavan pölinän aiheuttaman pistely helpotti illalla.

Olihan meillä Pamikin paikalla, mutta kuvaa työstä ei muuten löytynyt minun kamerasta. Mutta täältä löytyy kuvaa jo valmiista neuleesta. Hamppulangasta taisi tulla tiskirätti.

Mutta nyt miun täytyy lähteä puurokattilaa hämmentämään ettei pala pohjaan, joten linkitys jää tälläkertaa pois. Mutta blogithan löytyy tuolta sivupalkista.

Ai niin miettikääs sitä missä neulotaan julkisesti.

2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille seurasta! Eikä se Kirsin vika ole, että minä nyt en vaan siedä sitä pellavaa... Kirsin Linneat saa aina minun nenäni punaiseksi :-) ja minun ei pitäisi olla allerginen kuin lehmille (ja työlle :-))

katja_helena kirjoitti...

Kiva että teillä oli mukavaa. Minuu harmittaa kun en päässyt mukaan mutta nautin kyllä täysin rinnoin sirkuksesta. Esitys meni loistavasti ja Jonna on luontainen esiintyjä, ei jännityksestä tietoakaan.

Ois kyllä ollu kiva taas nähhä tossullista. Ehkä mie sit seuraavan kerran pidän näppini erossa säästääkseni muiden korvia

Katja