keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Tapaaminen 7.7

Meillä oli tiistaina mukava neuletapaaminen satamassa, raikkaassa ulkoilmassa. Kiitos taas kaikille osallistujille. Meillä oli pari lahjottavaakin. Oili siis täytti vuosia äskettäin ja niin me halusimme muistaa häntä.
Kiitämme seurasta myös Oilin siskoa, joka oli vierailevana tähtenä tapaamisessamme. Kiitos siis Aila. Meniköhän nimi oikein?

Kirsi valmistui ammattiin ja tässä pientä muistoa hänelle:

Tulihan sitä hieman neulottuakin ja virkattua, kuka mitäkin. Maaritilla oli työn alla sukat. Värin ja koon perusteella ei kuulemma itselle ja koon perusteella ei minullekkaan vaikka väri oiskin sattunu:
Niina se neuloi taas Niinan mallilla huivia. Tällä kertaa itselle ja kapeampaa kuin aiemmin:Kauniit on värit.Kellekkään ei saanu kertoo eli kaikki on sit hiljaa tästä asiasta. Onko selvä? okei eli Niina neuloo tässä väärään suuntaan ---> siis purkaa, koska se unohti tehhä ne riivatun langankierrot. Muistakaa tästä ei sit puhuta!

Kirsillä oli työn alla jotain. Mie voisin veikata et huivi mut en mee vannoo kun meni jotenkin ohi (tämäkin asia)

Mukana oli myös kaksi nuorempaa edustajaa ja tässä niistä se vanhempi: Jonna pyryharakka:

Pami oli miula toisina silminä ja seuras harakkaa katseella toiseen suuntaan kuin mie. Pamillakin oli huivi. Ja ainakin kahdesti sitä alotteli.
Tästäkin väristä mie tykkään kovasti.

Marjokin oli tossullisen kanssa mukana ja sai Kirsiltä
Mie tiiän et Marjollakin oli joku käsityö mukana, mut miepä en älynnä kuvata sitä ennen kun Marjo lähti. Et kuvii ei siitä sit tuu.

Mie ite tein taas aivotonta työtä eli tiskirättii pukkaa:

Nyt tää lähtee sohvalle parentelee itteensä ja toivoo kaikille mukavaa loppuviikkoa.

-Katja-

9 kommenttia:

routa kirjoitti...

kysynpä minnuu vaivaa asiaa: mitenkäs työ ruppeette miettimään noita lahjuksia? siis lähinnä ketä otetaan mukaan antajiin ja mitenkä asiasta tiedotetaan? vai onks ne vain harvoja ja valittuja, jotka kelpuutetaan antajiin?
ai mitenkä niin olisin halunnut osallistua :)

katja_helena kirjoitti...

Sähköpostilla yleensä kysellään halukkaita. Pitäshän siunkii olla siellä listoilla. Pitänee asia tarkistaa nyt kun kerran tuli puheeksi.

Katja

katja_helena kirjoitti...

Tarkistin asiaa ja miula siun tiedot näkyy kyllä tuolla listalla. Onkohan sattunu joku kämmi viestin lähetyksessä vai onkohan tää joku kone homma... Harmillista!

Katja

Kirsi kirjoitti...

Kiitos teille kaikille vielä. Routa kiitos sinulle myös. Mie meen ihan hämilleen näistä onnitteluista ja paketeista. Mie en ole vielä edes osannut tuhlata sitä lahjakorttia.

Kirsi kirjoitti...

Ai niin ja huivi on tekeillä. Mikäs muukaan.

Marjo kirjoitti...

Kiitos Katja raportista! Mie kerkesin pari silmukkaa tehdä kauluriin. Epäilyttää sen valmistuminen, joten ihan hyvä ettet kerennyt kuvata. Ei sitten oo kuvallista todistusaineistoa :)

Niinu kirjoitti...

Meni Katja vierailevan tähden nimi oikein :) Miun huivi meni itseasiassa kokonaan purkuun illalla kun lankaa oli sen verran vähän ja paljon virheitä :) uusi yritys onnistui paremmin ja kuvia blogiin tulee kunhan täs ehtii..

Niinu kirjoitti...

Nyt on sitten AinaOikeat perustettu myös Facebookiin ryhmäksi, puhuimme tästä Katjan kanssa aiemmin ja lupasin sen tehdä kun ehdin ja nyt oli vihdoin aikaa se tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset teille kaikille kun muistitte minua kun täytin vuosia,lahjat olivat ihania,vieraani kyselivät kuka on tehnyt näin mukavia ja erikoisia lahjoja. Terveisin Oili (Niinan pienellä avustuksella..:)