keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Heinäkuun helteet ja tapaaminen

Niinhän siinä tuppaa käymään että näin kesällä ihmiset on kesälaitumilla ja nauttivat olostaan jättäen taakseen sen normaalin arjen ja sen kiireet :) Niinhän sen kuuluu mennä. Kesällä lataillaan akut täyteen tulevaa talvea varten. Nyt heinäkuussa meitä Savonlinnalaisia kuten varmaan monia muitakin hemmotellaan kuumilla kesäsäillä. Niinpä tämänpäiväinen neuletapaaminenkin muutti hieman muotoaan alkuvaikeuksien jälkeen. Tällaisilta näyttivät tapaamisen välineet:Tämä siis Jonnan varustus. Niinalla kyllä näytti hieman samalta, puikot olivat vaihtuneet uimapukuun ja pyyhkeeseen. Mikäs sen ihanampaa.

Itsellä oli kyllä tuo pyyhe mukana ja uimapuku myös, mutta pyyhkeen päällä istuin ja uimapuku oli korissa. Sylissä oli nämä:
Mutta työt on edelleen samassa pisteessä.Silmukkaakaan ei tapaamisen aikana ilmestynyt kumpaankaan työhön. Jonna kuumeisesti odottelee sniikkereitään mutta ei ne vaan tuosta tunnu etenevän.

Jatkossa tapaamispaikoiksi on nyt sovittu aurinkoisella säällä tuo Pikku Kakkosen puisto, josta on sitten helppo matkata mihin tahtoo ja sitten sateen sattuessa toimistolla voimme nähdä ja jos innostuu keksimään välillä uutta paikkaa niin niistä voi sitten sopia erikseen samoin kun suunnitteilla tais olla ostosmatkaa jne.

Mukavaa kesää, nauttikaa! Kyllä niistä pakkasista ehtii vielä valittaa :)

Katja

1 kommentti:

Niinu kirjoitti...

Kyllä tuossa säässä uiminen voitti neulomisen :) Mukavaa oli käydä Jonnan kanssa uimassa..