tiistai 2. marraskuuta 2010

Marraskuun tapaaminen

Meitä oli marraskuisessa tapaamisessa pitkästä aikaa useampi, meinasi käydä toimisto pieneksi. Mukana olivat Kirsi, Pami, Maarit, Sini, Marjo ja tossulinen sekä allekirjoittanut. Tossullinen oli mukana pitkästä aikaa, oli kasvanut kovasti sitten viime kerran ja katsoi meitä kaikkia hiukan epäillen.. :) Kenelläkään ei ollut kameraa mukana, mutta puikoilla oli Maaritilla ja Sinilla pipoja/hattuja, Marjolla tonttuhousut, Pamilla huivi ja minulla tiskirätti. Kirsi vain suunnitteli tulevaa projektia.. Osa poistui jo aiemmin, mutta loput pakkasivat työt kasseihin mutta jäimme vielä juttelemaan ja miettimään pikkujouluja, joista Kirsi laittoikin viestiä.

Oli mukavaa taas nähdä pitkästä aikaa ja tuolla taas jaksaa :)

2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Pami neuloi pääpantaa, jonka saikin viime kerroksia vaille valmiiksi. Tänään valmistuu lopullisesti. Lisäksi löysin kotona kassistani kameran; enhän minä muistanut, että se on matkannut mukanani jo jonkin aikaa!! Anteeksi! Mutta kivaa oli! :-)

Kirsi kirjoitti...

Kiitos kaikille seurasta. Kyllä teki hyvää vaikka ekaks en meinannut edes jaksaa lähteä. Pikkujouluista sen verran että lähden sitten samalla linjalla kuin Sini ;). Lääkitys kun on päällä.