sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

KIP

Terve vaan kaikille!

Eilen me KIPpailtiin torilla ja lipalla. Päätettiin vaihtaa paikkaa pois torilta, kun siellä oli polttari seurue (miesten) joten me epäilimme, että naisporukka ois kyllä ollu pian kohteena ja ottanut "poliisilta" sakkoja :) Paikalla meitä oli kaikkiaan viisi + lapsivahvistus.

Kirsi neuloi ihanan väristä pellavaa ja tällaiselta se näytti:

Mukana Kirsillä oli myös tämä huivi. Se oli todella upea. Kuvittelin sitä jo pellavaisen kotelomekon päälle :D Kirsin rapotin päivästä voi lukea täältä.

Sitten Marjo neuloi jo joululahjaa? Kauniit pitsi sukat ne tekivät tuloaan:

Niina puolestaan oli ottanut mukaan virkkuukoukun kun ei ollut kaulaliini iskenyt tälleen kesäsäällä. Kännykkä pussiahan siellä syntyi oikein vauhdilla:

Oili oli lähtenyt vaan katsomaan mitä me tytöt siellä oikein touhuttiin ja totesi kyllä että olis sittenkin pitänyt ottaa joku työ mukaan. Oili sitten tutustui minun kesken oleviin jooga sukkiini ja tietää nyt miten niitä tehdään.

Sitten minä. Minulla oli siis puikkoja ja koukkuja mukana ja kokeilin myös pamilta ostamista langoista huivia jota Pami minulle neuvoi mutta eipä onnistunut kun ei opettaja ollut paikalla. Pitänee kokeilla jollain helpommalla langalla täällä kotona.
Ja minulla oli siis mukana Jonna joka piti huolta liikkumisesta meidän kaikkien muiden istuessa paikoillaan. Mukavaa oli kyllä ja päätettiin että heinäkuussa pidetään tapaaminen 8 pv ja tarkempia tietoja tulee sitten mailitse :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi harmi, kun en ymmärtänyt ettiä lipalta. olin noin 11.30 torilla, enkä löytänyt ketään. olis ollut kiva tavata kun en oo ehtinyt muuten tapaamisiin.

Pami kirjoitti...

Ja nyt harmittaa, etten tullut mukaan. Mutta kun pitää välillä näitä hommia tehdä kotosallakin...

Ja ihan suoraan sanottuna, pieni nuukuuskin iski: näillä bensan hinnoilla ei oikein viitsi ylimääräisiä ajella ja tänään olis tarkoitus piipahtaa mummolassakin kahden kuukauden tauon jälkeen! Katsotaan, jos heinäkuussa pääsisin paikalle. Siihen mennessä pitäisi olla Katjankin pusero jo perillä, näin Marja ilmoitteli.

katja_helena kirjoitti...

Joo harmillista routa ettei tavattu. Oli tosiaan paljon porukkaa liikkeellä ja päätettiin alkuturinoiden jälkeen vaihtaa paikkaa.

Pami sitten heinäkuussa saat neuvoo miule tuota huivii jos en oo keksiny ja ehtiny ennen sitä perehtyy kaikkiin niihin langan kiertoihin ja niiden pudotuksiin :)

Kirsi kirjoitti...

hauskaa oli. Selvisin onneksi pienin värivaurioin. Mitä tästä opimme. Vaihtovaatteet aina mukaan. Nähdään viimeistään heinäkuussa.