torstai 19. kesäkuuta 2008

onko kiinostusta

Joskus aiemmin on ollut puhetta että voitas pitää tempaus ja tehhä vauvoille sairaalaan lämpöisiä vaatteita. Tein tuossa tiedustelua ja sain kuullu että synnytysosasto kaipaisi lämmintä nuttua, sukkaa ja tumppua pienille. Olisko kiinnostusta osallistua? materiaali voi olla villaa tai puuvillaa kunhan on pehmeää. Mie ite aattelin ainakii tehhä ja mietin jos tempauksen ajaksi otettas tää kesä. Voisin elokuun lopussa toimittaa nää sit perille.

Kokoina kävis siis ihan normaalille vastasyntyneelle sopivat koot ja mallehan on ympäri nettiä ja lehtiä jos joku niitä kaipailee.

-Katja-

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

joo mukana ollaan. Kuulostaa kivalta.

Outi kirjoitti...

Yritän ehtiä tehdä jotain. Pitää varmaan ottaa huomioon materiaalissa se, että sairaalan vaatteet menevät pesulaan pesuun ja siellä ne "keitetään" armotta!

Anonyymi kirjoitti...

mukana. kunhan vain ehtisin..eli sillä varauksella. mulla on myös muutama lasten neulontakirja..siis että kirjoja, joissa on ohjeita lasten neuleille =D. jos joku haluaa virikkeitä siis.

sini joka ei jaksa kirjautua.

katja_helena kirjoitti...

Pikku lisäys nuo vaatteet eivät mene pesulaan vaan ne pestään yleensä käsin osastolla. Jos on koneellinen niin sitten viedään pesukoneeseen villa ohjelmalle. Sen puoleen voi sit kahtoo materiaalit. Hyvä huomio Outi en ois älynny ees sanoo.

Pami kirjoitti...

Jotain voisin yrittää tehdä...

Anonyymi kirjoitti...

Voisinpa minäkin yrittää... :)