keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Heinäkuun tapaaminen

Ja ihan ensiksi pyydän anteeksi sitä, että kuvat ovat sikinsokin ja osa pienempiä kuin muut, mutta jostain kumman syystä kuvien lataaminen meinasi olla yhtä tuskaa.... Mutta sainpas ne lopulta tähän postaukseen.

Kiitokset kovasti Kirsille, joka oli kutsunut meidän neulomaan kotiinsa eilen illalla eli 8.7. Minäkin ajelin pikkuteitä myöten omalta suunnaltani ja ilman suurempia eksymisiä osasin paikalle. Kahvipöydässä istuivatkin jo Oili, Marjo, Katja ja Niina. Kirsi oli loihtinut kahvipöydän koreaksi neulottua liinaa myöten (josta harmi, en muistanut ottaa kuvia). Olimme kuulemma koekaniineja tarjoilujen osalta tulevaan pojan rippijuhlaan. Ja kyllä tulee juhlissa olemaan hyvät syötävät!!Kirsi neuloi pellavalangasta Linnea -huivia ja toista huivia oman mallin mukaan. Taitavaa!!

Oili neuloi synnytysosastolle keskospeittoa korinpohjatekniikalla. Kaunista! Oili epäili, että virheitä on tullut, mutta olimme sitä mieltä, ettei vauvat ole niin kranttuja peittojensa suhteen. Peittoja aion minäkin neuloa, kokotoiveena noin 50 x 50 cm.Katja neuloi sitten pienille sukkia. Valmiina olikin jo lapasia (ilman peukaloa) ja myssyjä. Voiko vauvat ollakaan niiiiiin pieniä!

Sain vihdoin toimitettua myös Katjalle pakkoneuloosi- paidankin.Tässä Niinan aloittama vauvanpeitto. Lanka oli ihanan vaaleanpunaista!


Marjolla oli menossa sukan neulominen. Tänä kesänä ovatkin villasukat olleet tarpeen! Eedittiä sitten: eli sehän onkin lapanen, mikä Marjolla tässä valmistuu!!! Sorry!


Ja minä olin päivällä kotona aloittanut ympyräpontsoa, jota sitten yritin jatkuvan puhetulvani seassa neuloa.Kuten aina tapaamisessa oli mukavaa ja jotain varmaan saatiin aikaiseksikin... Puhetta riitti vauvatarvikkeista, kirppareista, eläimistä, maatalouspolitiikasta (allekirjoittaneen ansiosta...), lapsista (Emma, Aapo ja Jonna viihtyivät hyvin yhdessä) ym.

Kiitokset erityisesti Kirsille ja elokuussa sitten tavataan seuraavan kerran. Taisi olla puhetta, että pitäisi keksiä siihen mennessä porukalle nimi. Sitä voisi käyttää esim. silloin, kun lahjoittaa vauvaosastolle neulomisia.

-Pami

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

kiitos pami jutusta. Ihan suomeksihan tuo oli. Kiitos eilisestä seurasta kaikille. Nyt olen jo kotimatkalla hammaslääkäristä ja silmälasitkin on valittu. Kännykällä voi kommentoida, mutta ei blogata.

katja_helena kirjoitti...

Jokohan tää kommentoiti tällä miun koneella toimis...

Kiitos Kirsi oli tosi mukavaa ja kiitos kun saatiin tulla teille.

Kyllä vain nimee meille ois hyvä saaha eli kiakki vierailijat ja muutkin ehotuksii tulemaan kiitos!

Kiitos Pami, hyvinhän tuo kirjotus sujui :D

Niinu kirjoitti...

Kiitokset mukavasta tapaamisesta kaikille, erityisesti Kirsille.

Testaus miten miun tunnukset toimii :)