tiistai 5. elokuuta 2008

Elokuun yksivuotistapaaminen

PALJON ONNEA MEILLE KAIKILLE JA KIITOS JOKAISELLE MUKAVASTA VUODESTA! Olen monta ystävää rikkaampi...

Kiitos jälleen ystävät hyvät. Oli todella mukava ja antoisa ilta kanssanne. Olikin tuolla mailissa ja sit tapaamisessakin juttuu jos pitäs uuden tapaamisen 18 tai 19 pv ja sillon voisitte tuua miule vauva juttuja. Toki tapaamiseen silloin saa tulla muutenkin. Myös muut toimitus ajankohdat voi sopia miun kanssa jos ei tuonne pääse ja on jotain keräykseen tehnyt.

Tällä kertaa tapaamisessa meitä oli neljä: Marjo, Kirsi, mie ja Neitokainen. Jokaisella oli jotain kivaa mukana ja niin se ilta sujui oikein rattoisasti. Jutusteltiin rauhallisesti eri asioita kuten salaisista projekteista ja siitä kuinka inhottavaa on kun niitä ei voi heti esitellä. Lisäksi esillä oli suomalainen luonne siitä kuinka ei voi olla ystävällinen. Juteltiin vaatteiden ja tietokoneiden ostamisesta ja monesta muusta yhtä tärkeästä asiasta.

Mutta sitten niitä kuvia:
Kirsillä oli työn alla vauvan settiin hattu:Sukat olivatkin jo valmiina ja hattukin kohta vaikka oli ihan alkutekijöissä tapaamisen alussa.

Marjo oli ottanut tehtäväksi pitsiset sukat joita aloitteli siinä sitten ja hyvin ne alkoi etenemään.
Rohkea veto ottaa mukaan jotain joka kaipaa ohjeen seuraamiseta. Tosin Marjolla on usein ohje mukana ja hän jopa käyttää sitä. Se on minusta nimittäin hienoa kun itse en osaa tehdä ohjeiden mukaan oikein mitään. Mikälie savolainen jääräpää.

Miula oli sit mukana vauvan peitto jonka tekemisen aloitin yövuorossa. Kerroin että mukana on oltava aivoton työ jos töissä yöllä jotain tehhä.Eli semmosta nyt siis tekeillä. Peitto on noin puolessa välissä eli ei kai siinä mee enempää ku se kaks viikkoo ku on valmis :) ja lukemistakin mie sain Marjo aatteli et kyllä joku tuon kirjan huolii ja kesyttää. Mie nyt sit kokeilen.

Viimeiseksi muistutus et nimi ehotuksia nyt kiireellä. Tyhmemmätkin huomioidaan (= lue ne miun keksimät tylsät ku mitkä). Kaikk ion tervetulleita saahaa sit äänestystä kehiin.

Sit eikun moro ja miehille axen suklaata koko purkillinen kerralla ni pyörällä ollaan päästämme :)

-Katja-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

This is a nice blog. I like it!

katja_helena kirjoitti...

Jysväskylän neulojien nimi on vissii kipakat... eli vois olla meilläkii joku tuommonen hyvin, tai kirsi keksi sie semmonen lyhennelmä juttu :D

Kirsi kirjoitti...

Voi ei. En mie osaa keksiä sellasta. Mutta kiitos eilisestä. Hauskaa oli.

Tuli yksi mieleen tätä kirjoittaessa Neuloottiset.