lauantai 8. marraskuuta 2008

Myyjäiset

Muoksmuoks alhaalla.

Ketkä haluavat, saavat osallistua joulumyyjäisiin. Ketkä tietävät missä ja milloin tämä tapahtuma on, ja miten sinne saa varattua pöydän, saavat kertoa ;). Myyjäisiin saa tehdä mitä haluaa, ja koska meitä on hygieniapassillisiakin, ovat myös kakut, pullat, hillot, mehut - lyhyesti sanottuna elintarvikkeet sallittuja.

Haluatko sinä osallistua? Mitä haluat tehdä?

Muokatkaa tätä kirjoitusta ja ilmoittautukaa myyjäisiin tai kommentoikaa alle, niin kaikki pysyvät kärryillä. En oo nyt ihan varma pääseekö tätä samaa tekstiä muokkaamaan. Ja koska oon kiireisempi kuin ikinä, lupaan kyllä nostaa kommentit tähän tekstin jatkeeksi, mutta millä aikataululla, sitä en tiedä.

Hullutkin ideat ovat sallittuja!terkkusin, Sini:)

11.11.

Kävin poimimassa kommenteista asiat. Eli myyjäisiä on kertynyt. Naisten messut Piispanmäen koululla la 13.12. klo 10-16 - tämä mahdollisesti vain yhdistyksille joten jos näin on, niin ei meille. Samana vkonloppuna linnassa on Tuomaan päivän markkinat ja Kerimäellä joulumessut. Mä en vielä etes tiedä pääsenkö mukaan, eli ehdinkö tekemään mitään ja ehdinkö paikalle, mutta jos pääsen niin annan äänenin Tuomaan päivän markkinoille. Kallislahden koululla on myyjäiset su 14.12. jos oikein ymmärsin. Sinne ei saa leipomuksia viedä, käsitöitä kylläkin.

Ja tosiaan, jos joku haluaa tehdä myytävää mutta ei pääse itse paikalle myymään, niin tuo onnistunee paikallaolijoiden voimin.

Tiina - tulee joko korvapuustien kanssa tai muuten vain myymään
Katja - tekee pompulahuiveja
Kirsi - tekee pompulahuiveja ja sinappeja

Muilta ei olekaan kommentteja tullut ainakaan vielä.

Jos Sini tulee, niin tuon kortteja ja koruja, mulla ei oo toivookaan ehtii neulomaan mitään. Tai sitte jotain ommeltua.

Pikkujouluista. En pääse spostiini (onneks, mulla on joku nettiähky ja en ois kyllä sinne halunnukaan =D), joten en tiedä kuka on ehdottanut mitäkin päivää. Mutta tällä hetkellä selkeen kaulan ruokapaikkakisailussa on vetänyt Majakka. Kiva, mä en oo koskaan käynytkään siellä(kään). Eli oli päivä mikä oli, niin Majakka tuntuis olevan ruokapaikka. Moniko mahdollisista tulijoista meinaa lähtee sen jälkeen oluelle/siiderille/pahoille teille ;)? Mä ainakin lähtisin, tietty :).

7 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Maanantaina olen viisaampi myyjäisasiassa. Luultavasti 13.12. Seuraavana päivänä olisi Kallislahden koululla myyjäiset ja siellä voi jatkaa käsitöiden myyntiä. Miulla on siellä pöytä melko varmasti. Mutta siellä ei sitten saa leivonnaisia myydä. Se on vanhempainyhdistyksen yksinoikeudella.

Anonyymi kirjoitti...

Mie osallistun ja tekisin ainakii pompulahuiveja muut jutut on vähän auki mut jos tässä nyt jotain keksis vielä. ja sekin vielä jos joku ei pääse myymään niin se varmasti järjestyy paikalla olevien voimin.

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Maarit kirjoitti...

Naisten messut on Piispanmäen koululla lauantaina 13.12. klo 10-16. Oon ollu siinä käsityksessä, että sinne voi osallistua vain yhdistykset, mutta kannattaa varmistella vielä. Järjestäjänä on Savonlinnan seudun karjalaiset, mutta sen tarkempia yhteystietoja ei miula kyllä oo.

Samana viikonloppuna on muitakin myyjäisiä (Olavinlinnassa Tuomaan päivän markkinat ja Kerimäellä joulumessut). Itse olen tuonne Kerimäelle menossa, mutta pitää katsoa jos jotain toisin myyntiin Piispanmäellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos sinne mennään, niin voin tulla vaikkapa myymään. En välttämättä ehdi mitään käsitöitä tehdä, yksi huivi saattaisi tulla. Mutta jos leipomuksia voi tuoda, niin voisin vaikkapa korvapuusteja leipoa :)

Kirsi kirjoitti...

Mie teen ainakin Pompula-huiveja ja sinappia. Jotain muutakin on tulossa kunhan keksin mitä ja miten aika riittää.

Kirsi kirjoitti...

Tietysti täytyy huolehtia siitä nestetasapainosta,kun on syönyt itsensä täyteen.

Muistaakseni 29.päivä on vienyt voiton. En ole sata varma.

Luulen että Katjakin on lähdössä illalla.

Anonyymi kirjoitti...

Voisinpa minäkin lähteä iltaa viettämään :)