sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Syyskuun tapaaminen

Me aloteltiin tää syyskausi rauhallisesti. Tapaamisessa oli mukana Allekirjoittanut, Niina, Kirsi ja Routa sekä hovikujaamme Jonna. Me jutusteltiin rauhallisesti millon mistäkin eikä pidetty kovaa meteliä. Oli oikein mukava ja rentouttava ilta.

Niinakin on oppinut hyvin tavoille. Sillä oli mukana kaksikin eri työtä:Huivi ja
..huivi.

Kirsilläkin oli huivi puikoilla tulossa:
Tarkkasilmäiset huomaa että siellä alla näkyy kankainen neulontapussukka. Mie oon varmaa kaikille paasannu et muovipussit on ärsyttävii kun puikot tulee läpi jne. No itellä oli sit viimeksi just se muovipussi mukana. Kesken oli / on edelleen pontso itselle, ei siis huivi kuten muilla:
Nyt tosin jo toinen kerä on tekeillä mutta ei se paljon ole edennyt kun miettii että kymmenen kerää on kaikkiaan varattu :D.

Siis Roudalle kiitos tapaamisseurasta. Oli tosi kiva nähdä ja nyt vaan se käsityö sinne laukkuun mukaan. Pakko vielä kehua hienosta tiedosta kun tiesit kuka kukakin oli :D

kiitos kaikille vielä kerran. Näitä kyllä aina odottaa. On se vaan niin hyvä akkujen lataamiskeino.

Ps. Onko ihmiset kiinnostuneita myyntipuuhiin? Joulukuussa voitas ottaa pöytää esim. linja-autoasemalta?

-Katja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mua ei myyntipuuhat kiinnosta mut se kyllä että ootteko jossain tapaamisessa sopinu että tapaaminen on aina samassa paikassa tai jotain? mulla on jääny kaks viimestä väliin kun oon tajunnu vasta ko päivänä kattoo spostit ja kun ei oo kuulunu mitään niin en oo sitte enää jaksanu alkaa viestimään perään että missä ootte. ja siis jos on sovittu että se on aina sama paikka niin onko se se sama vanha paikka?

sini joka ei jaksa kirjautuu

Kirsi kirjoitti...

Paikka on sama vanha allergia ja astman toimisto.

Kiitos viimeisestä siis tapaamisesta ei postin kulmalla seisoskelusta. Hauskaa oli kyllä molemmissa.