keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Lokakuun tapaaminen

Lokakuun tapaamisessa porukkaa oli enemmän kuin kahdessa edellisessä tapaamisessa. Sateesta huolimatta oli taas tosi mukavaa ja parannettiin maailmaa ihan kunnolla, sekä neulottiin siinä sivussa :)

Kuvat otti Oili, mutta kun se netti heiltä puuttuu edelleen (ja käyttötaidot) niin lupauduin kirjoittamaan äitin puolesta..

Kirsillä oli työn alla sama huivi kuin edellisellä kerralla, ei kuulema ollut välissä opiskelu ja työkiireiden vuoksi edennyt tapaamisen välissä.

Minulla oli työn alla oli uusi huivi, omalla mallillani. Täytyy kyllä tunnustaa että edellisen kerran huivit ovat vieläkin kesken, mutta en ilennyt niitä taas ottaa mukaan :)

Tapaamisessa mukana oli myös Marjo Tossullisen kanssa, Marjo teki aina kun tossullinen antoi niin saksikoristetta. Tossullinen oli kyllä aivan ihana ja mukavaa että olivat mukana.

Oili teki lapasia, piti tehdä valmiille lapaselle pari kun sitä ei oltu tehty vielä tai oli mutta siitä tuli kuvioltaan erilainen kuin piti, siis lopputuloksena kaksi lapasparia.

Routakin liittyi meidän seuraan myös tällä kertaa, käsityötä ei ollut mukana mutta toi meille muille luettavaksi kaksi ihanaa kirjaa. Kaikki niitä vuoron perään kuolasi ja suunnitteli ainakin toisen hankkimista myös omaan kirjahyllyyn.
Olihan paikalla myös Katja, joka jäi ensimmäisestä kirjoituksesta pois. Anteeksi, kirjoittaja oli huolimaton :) Katjalla oli työn alla pontso, joka oli edellisestä tapaamisesta edistynyt huomatavasti.

Oli taas tosi mukava tapaaminen ja tuon avulla taas jaksaa jonkin aikaan.
Kiitos kaikille paikalla olleilla.

Seuraava tapaaminen taitaa olla sitten 3.11. ja klo 17.00 toimistolla.

Ei kommentteja: