tiistai 5. tammikuuta 2010

Tapaaminen 8.12

Se on sitten käsitelty, vuoden viimeinen tapaaminen. Pikkujoulu meiningillä mentiin ja mukavaa oli. Tämäkin postaus on auttamattomasti myöhässä, allekirjoittanut pahoittelee saamattomuuttaan.

Tapaamisessa mukana oli Maarit, kera neulee:Puseron helmaa siinä lienee tulossa :) Mikäli minä ymmärsin oikein. Vähän on hassusti perin kuva mutta ei anneta häiritä.Mukana oli myös Marjo, ilman tossullista! ja tästähän mie en sit tiiä et mitä on tekeillä... sukkaa tai lapasta vois olla. Voi olla jotain muutakin mutta puikoilla kuitenkin.

Oilin puikoilla syntyivät näin kauniin väristä sukkaa.

Joukkomme tuorein jäsen Soile oli myös rohkeasti ottanut puikot mukaan:
Sukkaa pukkas siinäkin. Jos oikein muistan niin mummolle paksumpaa sukkaa ni ei jalkoja palele.

Allekirjoittaneella olikin mukana askartelua. Tosin hitaasti ne eteni, kun juttua tuppas olemaan sitäkin enemmän:Niinalla oli yllätys yllätys:

Huivi puikoilla. Nätti väri kieltämättä...

Kirsillä oli vaihteeksi mukana ristipistotyö. Lopullinen mallikaan ei tainnut olla selvillä mutta hyvin se siinä eteni.

Pikkujoulujen nyyttäripöytä näytti tältä:
Myös pikku paketteja vaihdeltiin:Ensinnä Maaritin saama paketti.Oilin saama paketti yllä.

Kirsin saama paketti.

Niina sai vähän lisää huivi lankaa :)

Miun paketissa oli huovutus neulat, villaa ja enkeli piparimuotti. Kuvaa en ollut nähtävästi siitä napannut.

Jos meillä joskus menis tapaamisissa kaikki nappiin niin sillon ei tapahtuis hassuja juttuja ollenkaan. Tälläkin kertaa oltiin kaikki oltu tosi perilla maileista. Pakettija meitä toi siis viisi ja tmä oli vapaa ehtoista. Kaksi meistä oli ymmärtänyt että hinta on 10 jos paketin tuo ja kolme oli ymmärtänyt että 5 euroa. Naisten logiikkaa :D Hauskaa oli ja halukkaat sai paketit vaihdettua.

Siniä jäimme tapaamiseen kaipaamaan. Jotenkin kaikilla oli käsitys että Sini on tulossa, mutta liekkö eksynyt matkalla johonkin :D

Sitten vielä ovella pohdimme että josko alkaisimme tavata kaksi kertaa kuussa ja toinen tapaaminen sijoittuisi esim sunnuntaille iltapäivään. Silloin myös sellaiset jotka eivät viikolla pääse voisivat osallistua. Eli nyt vain ääniä kehiin miltä kuulostaa?

-Katja-

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Mä tykkäisin! Tuntuu nää viikot olevan yhtä juoksua ni viikonloppusin voisi ehtiä mukaankin :).