tiistai 5. tammikuuta 2010

Ylimääräinen tapaaminen 22.10.2009

Meillähän oli ylimääräinen tapaaminen viime vuonna lokakuussa Sinin toiveesta ja siitä postaus oli miun ja Sinin vastuulla. Sovittiin et mie otan meijjän kameralla kuvat ja laitan Sinille että hän sit kirjottaa kun ei oo pitkään aikaan ollu tapaamisissa. No mie en sit saanu koskaan niitä kuvia laittanee, joten ei Sinikään sitten kirjottanut. Koetan tässä nyt sitten kovasti muistella et mitähän sillo tapahtu ja keitä oli mukana. Kuvaajana meillä hovikuvaajamme Jonna. Muistetaan nyt sit kaikki et parempi myöhään ku ei millonkaan ja ollaan tyytyväisiä siihen mitä mie muistan. Jokainen saa sit kommenteissa korjailla ja täydennellä, eikös?

Tässä kuvassa Maaritilla on puikot suihkamassa ja hovikuvaaja on onnistunut nappaamaan myös allekirjoittaneen kuvaan mukaan. Taisi Maaritilla olla paidan alku puikoilla.
Tämän oman edelleen keskeneräisen allekirjoittanut muistaa, pontso. Uskokaa pois kyllä se joku vuosi valmistuu...
Kirsillä Oli kesken joku huivi...
Ja Niinalla myös
Oili tais sukkia tehhä
Sinillä oli työn alla lanka, joka piti tuhota sen vuoksi et Sini ei voinut sitä sietää :D me muut tosin taijettiin ihastella sitä...
Pami tai tehhä huivii myös..

Näihin tunnelmiin päätän tään tapaamisen jutut. Jos joku huomaa puuttuvansa ni yhteys allekirjoittaneeseen. Olevinaan täs oli kaikkien läsnäolojoiden kuvat.

-Katja-

Ei kommentteja: