tiistai 3. kesäkuuta 2008

kesäkuun tapaaminen

Terve kaikille tapaamisesta!

Meillä oli minitapaaminen, joka tällä kertaa suoritettiin kolmen ihmisen voimin. Paikalle olivat tiensä löytäneet allekirjoittanut, Pami sekä Kirsi. Kaikilla oli varmaa joku kesälepo päällä ja sen myötä käsityöt eivät oikein edenneet (tää ei sit koske Kirsiä jolla puikot käy koko ajan taukoamatta, senhän jokainen voi todeta lukiessa Kirsin blogia). Kuvia on luultavasti luvassa jos Kirsi ja Pami vaikka miule laittasivat kuvaa tekeleistään ja jos mie sit omasta otan ihan ite tänään, voin ne sit tänne lisätä. Kiitos vielä mukana olleille oli mukava nähhä vaikkakin näin pienellä porukalla.

Sitten asiasta seuraaviin.
Mites on mihin aikaan tapaamme torilla ja missä kohdin? keitä on tulossa paikalle?

Pidetäänkö heinäkuussa tapaamista? onko sinne tulossa ihmisiä?

Järjestetäänkö jossakin tapaamisessa langan vaihto / myynti? jokainen halukas vois tuoda tapaamiseeen omia lankoja joita ei käytä jne...

Tässäpä lyhykäisyydessään juttuja. Lisään vielä niitä kuvia ja tarinoita niistä kun niitä saan/ ehdin ottaa.

Ps. Kirsi: Jonna kiittää! Ensimmäinen reaktio oli VAU! nyt on syöty jo toinen pala hyvällä ruokahalulla ja siihen ei kauaa mennyt :)

-Katja-

Muoks: 15.6
Tällaiselta näytti Kirsin tekele:
Se löytyy siis valmiina jo täältä.

Pami puolestaan teki lehmushuivia.
Mie tykkään kyllä tuosta värityksestä kovasti. Ja valmishan se on jo ja löytyy täältä.

Miula oli kesken (ja on edelleen) tällainen amppelin alku, jota tein myös edellisessä tapaamisessa sekä eilisessä :) :

Sitten sain kyllä valmiiksi yhden kukkasen joka tulee kesäkassiin kiinni. Tähän kassiin on kyllä langat edelleen ostamatta, mutta ompahan kukka jo valmiina:
-Katja-

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Juu, kiitos tapaamisesta, vaikka väsy nyt iskikin!!

Olitpas muuten nopea laittamaan tänne blogiin juttua. Laitan kuvia, jos en pura tuota huivin alkua. Alkaa olla niin vihreitä täynnä, ettei oo tosikaan.

Minä en ole varma torille tulosta, kun ei vaan joka päivä jaksa Savonlinnaan nykyisin ajella! :-)

Kirsi kirjoitti...

Kiitos eilisestä!Kuvan työstä laittelen sinulle kohta ja ohjeen mustikkapiirakkaan laittelen tänään blogiin. Jonnalle kiitos kehuista. Kiva kuulla että maistui.
Tulen torille neuloskelemaan. Samana päivänä olisi rippijuhlat, mutta sinne kerkee varmaan iltapäivälläkin. Siellä on muistaakseni koira, joten voi olla ettemme menekään sinne. Onko kymmeneltä liian aikaisin ja miltä kuullostaa torikahvio ja katotaan sen jälkeen sopiva paikka.
Heinäkuun tapaamiseen tulen, jos muitakin ilmaantuu. Voisin järkätäkin sen vaikka meillä. Pienet grillibileet. Lapsetkin vois ottaa mukaan.
Langan vaihto kuulostaa kivalta. minulla ei taida hirveästi olla "puhumattomia" lankoja. Mutta kyllä siellä jotain on. Vaihto/myynti vois olla vaikka syksyllä.
Kiitos Katja kankaista. Sitähän oli kamalasti. Tytöllä oli jo suunnitelmia sen varalle, mutta äidillä taitaa ihan jotain muuta kankaan varalle.
Johan oli pitkä juttu.

Anonyymi kirjoitti...

mie olisin muuten tullut, mutta kellonympärys töitä vei voimat, mutta kyllä mie vielä joskus tuun, toivottavasti

Anonyymi kirjoitti...

Miulla onnistuisi se lauantai. Kun on pari kertaa jäänyt väliin niin harmittaa, elämässäni ei oo ollu niin paljon naurua :) Kirsin ehdotus kuullostaa hyvältä.

Heinäkuu sopii myös, pääsen kesälaitumille silloin.

Sini kirjoitti...

Mä oon tietysti (tähän kirosanoja pari) viikonlopun yöt töissä. Tosin tuun neulomaan jos oon vaan hereillä =), haluisin kyllä kovin tulla!

Heinäkuusta niin meillä ku nää työvuorot on mitä on ja menee miten menee, niin en vielä niistä sitten tiedä. Mutta jos ei työt taas kauheesti häiritse vapaa-aikaa, niin oon kyllä ihan mukana meiningeissä :).

Lankavaihdostamyynnistämistävain, mä en uskalla vielä sanoo mitään kun pitäs tehdä inventaario noiden kanssa..oon vähän pihalla että mitä tuolta laatikoiden kätköstä ylipäätään löytyy..

katja_helena kirjoitti...

mie oisin tulossa paikka ja aika mitä kirsi ehotti sopii miule. Lanka vaihtoo voijjaa miettii vielä et millo jne. Heinäkuulle en taija tietää vuoroja mut jos ne sopii niin mei kyllä jouvan tapaamiseen.