sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

KIP 14.6.

Tänä vuonna KIP-päivä ei oikein vetänyt porukkaa, meitä osallistujia oli vain kaksi, minä ja Maarit. Odotimme monia muita mukaan mut sää ilmeisesti karsi loputkin. Hetken me Maaritin kanssa jaksoimme viettää KIP-päivää, ensin tankattiin Lipalla lörtsyt ja sitten hetki neulottiin puiston penkillä. Kotiin piti läteä kuin vilu iski, tuuli oli sen verran kylmä. Otetiin ihan koko kuvat mukaan todistusaineistoksi muille jotka eivät tulleet paikalle.

Minulla työn alla ole edellisessä tapaamisessa aloittamani kolmiohuivi, joka siis ei ollut edistynyt sen jälkeen yhtään. Mukana oli myös uuteen huiviin langat mut jäi aloittamatta tällä kertaa.

Maaritilla oli työn alla uusi huivi, ei kuulema kehdannut ottaa kahdessa edellisessä tapaamisessa tekemäänsä huivia enää kolmatta kertaa mukaan. Tuttu tunne itse kullekin :)

Toivottavasti ensi vuonna on enemmän porukkaa mukana.

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Harmi sinänsä, ettei porukkaa tullut enempää paikalle. Itsekin kovasti suunnittelin, mutta sää ja laiskuus saivat aikaan sen, että jäin kotiin pyykkäämään!

Marjo kirjoitti...

Mie pyörähin paikalla ennen kahtatoista. Söin sitten kesän ekan pehmiksen... Harmi kun ei nähty.

katja_helena kirjoitti...

Kuulosti kyl kivalta teijän touhut. Tää vietteli aikaa sairastuvalla...

Niinu kirjoitti...

Mie olin Lipalla vartin yli kaks ja Maarit tuli kolmen maissa. Mie kävin välillä Olavinlinnalla pyöräilee ja takas tullessa bongasin Maaritin. Odoteltiin puol neljään asti mut ketään ei enää tullut.

routa kirjoitti...

juu ja mie ajelin ohi puoli yhen maissa eikä näkynyt ketään neulojaa. lauantaina olis paremmin ollut aikaa pysähtyäkin eikä vain ajaa ohi.

Kirsi kirjoitti...

Minä neuloskelin autossa matkalla lahteen. Oltiin siellä rippijuhlissa. Kirkossa en kylläkään neulonut.