perjantai 13. marraskuuta 2009

Marraskuun tapaaminen

Meillä oli myös lokakuussa ylimääräinen tapaaminen mistä vissiin Sinin piti kirjoittaa mutta kun ei ole ilmaantunut kirjoitusta niin kirjoitan nyt jo marraskuun tapaamisesta. Toinen syy kirjoituksen viivästymiseen oli se ettei kamerani ja kannettavani tulleet keskenään toimeen, eli sellaisia pieniä hankaluuksia mutta nyt taas tulevat toimeen..

Marraskuun tapaaminen ei mennyt ihan normaalisti sillä sekä Katja että Kirsi olivat ilmoittaneet etteivät pääse ja heillä on ainoastaan toimiston avain. Siksi siis pidimme pienen puhelin ja sähköpostiviestittelyllä että kokoonnutaan minun luokseni kun asun keskustassa lähellä toimistoa. Aikaisemmin ei ole tainnut käydä niin että Kirsi sekä Katja ovat yhtäaikaa pois, mutta mietittiin että pitää seuraavalla kerralla kehittää joku varasuunnitelma.. Minun luonani olivat Marjo ja Tossullinen, uusi tulija Tanja ja Pami.

Marjolla työnalla oli sukat, mitä tossullinen antoi neuloa aina välillä.


Tanjalla oli työnä kanssa sukat jotka tulivat tapaamisen aikana valmiiksi ja mukavaa että Tanja liittyi seuraamme.
Pami jatkoi koulutuksessa aloittamiaan lapasia ja aluksi harmitteli ettei raidat täsmänneet, muut olimme sitä mieltä ettei se haittaa eikä lapasien tarvitse olla samanlaisella raidalla.

Minä jatkoin edellisellä jo mukana ollutta huivia Niinan mallilla.


Kiitokset kaikille mukavasta tapaamisesta, sen avulla jaksaa taas..

2 kommenttia:

katja_helena kirjoitti...

Juu sini ei oo kirjottanu kun mie en oo saanu lähettänee kuvia :) pitänee ite korjata tilanne kohilleen jossain vaiheessa :)

routa kirjoitti...

työ ootta vissiin siirtyneet sinne naamakirjaan?